МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50D Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK50D
Ширина на панелот Мин 80mm
Дебелина на панелот 10-60mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 12 -20m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност на моторот 9.5kw
Димензии на пакување 5200x1000x1600mm
Тежина 1900kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ