МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50C - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50C

ШИФРА: RK50C Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK50C
Ширина на панелот Мин 80 mm
Дебелина на панелот 10-60 mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 12 -20 m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност на моторот 9.5 kw
Димензии на пакување 4470x1000x1600mm
Тежина 1650kgs

 

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ