МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73031 - Radek

МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73031

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK73031
Максимален дијаметар на дупчење 35mm
Максимална работна длабочина 60mm
Број на сврдли 3
Број на вртежи 2840r/min
Моќност 1.1kw 380v
Воздушен притисок 6-8kg/cm²
Тежина 300kg
Димензии на пакување 580x700x1500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ