МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - BS35 - Radek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – BS35

ШИФРА: BS35 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел BS35
Број на бургии 35
Вретена: лево и десно 17 лево – 18 десно
Максимален дијаметар на дупчење 40mm
Максимална длабочина на дупчење 85mm
Максимална висина на дупчење 55mm
Висина на работна маса 860mm
Макс. дебелина на панел 60mm (130mm опционално)
Макс. димензии на панел 1335x3000mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1670x990x1280mm
Нето тежина 450kg
Бруто тежина 490kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ