МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - 21 PRESTIGE - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – 21 PRESTIGE

ШИФРА: 21 PRESTIGE Категорија:

Опис

Опис

Модел 21 PRESTIGE
Број на бургии 21
Ограда на маса Прилагодлива, изработена од леано железо, прецизно позиционирање со линијар и лупа
Вретена: лево и десно 10 лево –  11 десно
Максимален дијаметар на дупчење 40mm
Максимална длабочина на дупчење 65mm
Максимална висина на дупчење 55mm
Висина на работна маса 860mm
Макс. дебелина на панел 60mm (130mm опционално)
Макс. димензии на панел 900x3000mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1015x990x1270mm
Нето тежина 260kg
Бруто тежина 290kg
Димензии на пакување 1150x950x1050mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ