МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM650PRO - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM650PRO

ШИФРА: HM650PRO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM650PRO
Максимална дебелина на плочата 1.5mm
Максимална ширина на плочата 650mm
Тежина 105kg/150kg
Димензии (LWH) 940x500x500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ