МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11B-6×2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11B-6×2500

ШИФРА: RK11B-6×2500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK11B-6×2500
Максимална дебелина на плочата 6 mm
Максимална ширина на плочата 2500 mm
Граница на јачина на сечење ≤450 N/mm²
Агол на сечење 1°50′
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 50 rpm
Моќност на главен мотор 11 kw
Димензии 3600×1650×1642 mm
Тежина 4600 kg
Модел RK11-4X 2500

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ