МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11B-12×1000 - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11B-12×1000

ШИФРА: RK11B-12 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK11B-12×1000
Максимална дебелина на плочата 12 mm
Максимална ширина на плочата 1000 mm
Граница на јачина на сечење ≤ 450 N/mm²
Агол на сечење
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 50 rpm
Моќност на главен мотор 15 kw
Димензии 2170×1650×1620 mm
Тежина 3600 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ