ЛИФТ МАШИНА - RK3-14-1 - Radek

ЛИФТ МАШИНА – RK3-14-1

ШИФРА: RK3-14-1 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK3-14-1
Капацитет на оптоварување 300kg
Висина на кревање 14m
Работна должина 16m
Димензии 3067*1750*1810mm
Големина на табла 2812*1530mm
Безбедносна ограда 1000mm висока (отстранливa)
Брзина на кревање 3-4m/min

Фиксна брзина на растење; прилагодлива брзина на паѓање

Напојување 380V/3KW

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ