КАЛИБРАТОР - RK-D630 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-D630

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-D630 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-D630
Макс. работна ширина 630mm
Најкратка должина на обработка 500mm
Макс. дебелина на обработка 200mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Вкупна моќност 31.37kw
Моќност на прва конструкција 11kw
Моќност на втора конструкција 15kw
Моќност на трета конструкција 7.5kw
Мотор за транспортер 1.5kw
Мотор за подигнување 0.37kw
Дијаметар на прв ролер 190mm
Дијаметар на втор ролер 190mm
Големина на брусна лента 650x1920mm
Работен притисок 0.6Mpa
Отпрашувач (опционално) 8000m³/h
Димензии 2000x2400x2200mm
Тежина 2500kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ