ХОРИЗОНТАЛНА МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - RK2015 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХОРИЗОНТАЛНА МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – RK2015

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2015 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Надолжен пат 1200 mm
Големина на работна маса 2500X1200 mm
Моќност 5.5kw
Големина на брусна лента 6680×150 mm
Тежина 400 kg
Севкупни димензии 3350x2000x1260 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ