ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK16×3200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK16×3200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK16×3200 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK16×3200
Сечење 16×3200
Агол на сечење 2°20′
Број на патувања (пати/min) ≥7
Опсег на регулатор 20—800
Мотор 18.5
Димензии 3945×2477×2035

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ