ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK10×2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK10×2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK10×2500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK10×2500
Сечење 10×2500
Агол на сечење 1°40′
Број на патувања (пати/min) ≥11
Опсег на регулатор 20—600
Мотор 15
Димензии 3205×2000×1890

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ