Фреза за заоблување - RK9050B - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Фреза за заоблување – RK9050B

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK9050B Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK9050B
Моќ на главен мотор 3kw (2 poles)
Моќ на напојување на моторот 0.75kw (4 poles)
Брзина на напојување 3/5 m/min
Макс. работен дијаметар 15-50 mm
Мин. работна должина 400 mm
Димензии 1000x650x980 mm
Тежина 340 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ