ФРЕЗА - HM300SFP-4 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФРЕЗА – HM300SFP-4

ШИФРА: HM300SFP-4 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM300SFP-4
Моќност 7700w/5500w
Волти 400V
Големина на маса 1000x650mm
Висина на маса 900mm
Порта на вшмукување 120 /120mm
Лизгачка маса 1150x350mm
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 3000/4000/5000/6000/8000/10000 min-1
Макс. Висина на затегање 125mm
Наклон 0° +45°
Нето тежина 430kg
Бруто тежина 600kg
Димензии (LWH) 1.750×1.300×1.100mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ