ФРЕЗА - HM200 - Radek

ФРЕЗА – HM200

ШИФРА: HM200 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM200
Моќност 3750w/2800w
Волти 400V
Големина на маса 690x480mm
Висина на маса 900mm
Порта на вшмукување 100mm
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 1800/3000/6000/9000 min-1
Макс. Висина на затегање 105mm
Нето тежина 150kg
Бруто тежина 155kg
Димензии (LWH) 730x520x680mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ