ЦНЦ НЕСТИНГ - RK-E2-9 2128x2 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RK-E2-9 2128×2

ШИФРА: RK-E2-9 2128x2 Категорија:

Опис

Опис

Mодел RK-E2-9 2128×2 двојна маса
Површина за движење 2900*2160*200mm*2
Работна површина 2850*2130*50mm
Трансмисија Погон на решетката со оска XY

Погон на завртка со оска Z

Структура на работната маса Вакуумска маса со рачно контролирани вентили
Моќ на вретено 6kw*1+5.5kw*1
Брзина на вретено 18000r/min
Погонски систем Syntec servo
Управувач Syntec систем
Дупчалка 5+4 вертикална
Пумпа 5.5KW Becker пумпа 250m³- 2 сета
Држачи на алати 3
Решетка Решетка со висока прецизност pinion, 42GrMo material
Намалувач Shimpo
Подмачкување Автоматско
Шина THK шина
Инвертер Delta
Маса 2 работни маси
Напон AC380/3P

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ