МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11-6*2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11-6*2500

Опис

Опис

 

Moдел RK11-6*2500
Макс. дебелина на плочата за сечење 6mm
Макс. ширина на сечење 2500mm
Агол на сечење
Брзина 20 пати/минута
Растојание на мерачот 500mm
Моќност 11kw
Тежина 4600 kg
Димензија 3600x1650x1620mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ