ЦНЦ ЦЕНТАР МАШИНА СО 5 ОСКИ - RKC850 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ЦЕНТАР МАШИНА СО 5 ОСКИ – RKC850

ШИФРА: RKC850 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Moдел RKC850
Движење
X оска 800mm
Y оска 500mm
Z оска 500mm
Вретено на работната маса 120-620mm
Водич на колони на центар на вретено 581mm
Напојување
Брзо движење на X оска 20m/min
Брзо движење на Y оска 20m/min
Брзо движење на of Z оска 20m/min
Напојување на сечило 1-10m/min
Работна маса
Големина на работна маса 1000×550mm
Капацитет на товар 500Kg
T процеп 3×18×150mm
Работна површина на висина од земја 900mm
ATC
ATC тип Тип на чадор
Број на алатки 16
Вретено
Брзина на вретено 10000 rpm
Затемнување на вретеното BT40
Главна моќност 7.5KW
Точност
Точност за позиционирање ±0.005/300mm
Повторена точност за позиционирање ±0.003mm
Останато
Тежина 5200Kg
Големина на машина 2500×2000×2550mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ