ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK-420A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK-420A

ШИФРА: RK-420A Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-420A
Работна ширина 200mm
Мин. Работна ширина 15mm
Работна дебелина 120mm
Мин. Работна дебелина 10mm
Најкратка работна површина 550mm
Брзина на обработка 10-35m/min
Брзина на вретено 7000r/min
Дијаметар на вретено Φ40mm
Дијаметар на сечило Φ100-125mm
Дијаметар на отвор за вшмукување Φ140mm
Моќност на долна осовина 5.5kw
Моќност на мотор на оската на левиот нож 4kw
Моќност на мотор на десна осовина 4kw
Моќност на горна осовина 7.5kw
Моќност на мотор за обработка 4kw
Моќност на моторот за подигнување 0.75kw
Вкупна моќност 25.75kw
Димензии 2900x1650x1580mm
Тежина 2300kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ