ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - RK623A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – RK623A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK623A
Работна ширина 25-230mm
Работна дебелина 8-150mm
Брзина на потхранување 10-50mm/min
Должина на раб. маса 1800mm
Диаметар на осовина Dia.40mm
Акси движење 0-20mm
Главна револуција на вратило 6800r/min
Пневматски притисок 0.6mpa
Прва долна осовина 7.5kw
Прва горна осовина 11kw
Десна вертикална осовина 7.5kw
Лева вертикална 7.5kw
Втора горна осовина 7.5kw
Втора долна осовина 7.5kw
Мотор за потхранување 5.5kw
Генерална моќност 54.75kw
Десна вертикална осовина Dia.125-180mm
Втора горна осовина Dia.125
Прва горна осовина Dia.125-180mm
Прва долна осовина Dia.125-180mm
Втора долна осовина Dia.125-180mm
Диаметар за отпрашувач Dia.140mm
Диаметар  на тркало за потхранување Dia.140mm
Димензии 4100*1700*1760mm
Тежина 3800kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ