ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА - HM20ECO - Radek

ЧЕТВОРОСТРАНА БЛАЊАЛИЦА – HM20ECO

ШИФРА: HM20ECO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM20ECO
Mоќност на моторот s1 17100w
Моќност 400V / 3
Висина на пакување 1.550mm
Ширина на пакување 2.800mm
Должина на пакување 1.200mm
Нето тежина 1.000
Бруто тежина 1.020

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian