ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK143F-1235 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK143F-1235

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK143F-1235 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK143F-1235
Моќност на сврдел 22kw+22kw+18.5kw
Моќност на напојување 2.2kw
Моќност на пумпа за вода 0.37kw
Напон 380V 3PH
Брзина на напојување 0-12m/min
Должина на обработка ≥600mm
Ширина на обработка ≤350mm
Дебелина на обработка 30-120mm
Макс. ширина што може да помине 500mm
Димензии (L×W×H) 2800×1450×1620mm
Тежина 2100kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ