ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР - RK141-0450 - Radek

ПОВЕЌЕЛИСЕН АВТОМАТСКИ ЦИРКУЛАР – RK141-0450

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK141-0450 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK141-0450
Моќност 5.5kw
Моќност на напојување 0.55kw
Напон 380V   3PH
Брзина на сврдел 4000r/min
Брзина на напојување 12.5m/min;25m/min
Должина на обработка ≥500mm
Ширина на обработка ≤500mm
Дебелина на обработка 12-40mm
Димензии (L×W×H) 1530×920×1055mm
Тежина 400kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ