АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK6SL-1000 - Radek

АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА – RK6SL-1000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6SL-1000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-6SL-1000
Макс. работна ширина 1000mm
Мин. работна должина 400mm
Макс. работна дебелина 100mm
Моторна моќност на хоризонтален ролер 2×1.5kw
Моторна моќност на диск четките 1.5kw
Моторна моќност на контра ролер 2×1.5kw
Моќност за подигнување на хоризонтален ролер 0.55kw
Моќност за подигнување на диск четките 0.37kw
Моќност за подигнување на контра ролер 0.55kw
Моќност на подигнување на транспортер 0.37kw
Редуцирана моторна моќност 1.1kw
Вкупна моќност 10.44kw
Број на контра ролери 2
Дијаметар на валјак 300mm
Број на диск четки 9
Дијаметар на палета со четки 180mm
Број на хоризонтални ролери 7
Дијаметар на хоризонтален ролер 260mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Големина на транспортна лента 5970x1000mm
Аспиратор 6x100mm
Димензии 3950x1750x1900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ