АПКАН - HM1520 - Radek

АПКАН – HM1520

ШИФРА: HM1520 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1520
Висина на маса 890mm
Вкупни димензии 1875x770x1180mm
Работна должина 1520mm
Макс. дебелина на лим 1,5mm
Макс. агол на виткање 135°
Бруто тежина 430kg
Нето тежина 360kg
Димензии (LWH) 1.920x720x1.280mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ