МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) - RK150 - Radek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK150

Спецификација

Спецификација

Максимална ширина на рамнење  152mm
Максимална длабочина на рамнење 3.175mm
Moќност 0.75kw
Брзина на вретено 4400rpm

5200rpm

Број на сечила 3pcs
Дија. на секачот φ61mm
Големина на оградата 875x98mm
Големина на масата 1030x180mm
N.W./G.W. 83.8/90kg
Големина на пакување 1060x500x330mm
Единици / 20’GP 154 парчиња

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ