1. Работна маса изработена од челик
  2. 12” сечиво
  3. Едноставен модел со цврсто челична конструкција и лесен за работа
МоделRK12Q
Јачина на мотор2kW 220V/50Hz
Димензии на пила315x30x3x60mm
Дебелина на работна маса2mm
Димензии на основната маса550x800mm
Димензии на маса за проширување800x400mm
Максимална ширина на рамнење на 0°85mm
Максимална ширина на рамнење на 45°60mm
Тежина50/55kg
Димензии850x600x430mm